Wij doen de boodschappen voor jou!

Ontdek het assortiment

Onze troeven

  • Makkelijk online boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet.
  • Je boodschappen doen we met zorg, net zoals we ze voor onszelf zouden doen.
  • Voor middernacht reserveren, de volgende dag afhalen.
  • Gegarandeerd verse producten en kwaliteitscontrole door jouw boodschapper.
1

Online winkelen

Kies je producten in de webshop van Colruyt of Bio-Planet. Ook online profiteer je dankzij Xtra van je vertrouwde voordelen en acties.

We houden altijd rekening met de wensen en voorkeuren die je doorgeeft. Om de volgende keer nóg makkelijker te winkelen, maak je persoonlijke lijstjes aan. Of je gebruikt je laatste reservatie als basis.

2

Datum & uur selecteren

Met een uitgebreid netwerk afhaalpunten is er altijd eentje in je buurt of op je weg. Selecteer de dag en tijdstip die jou het best uitkomen. Bevestig je reservatie. Meteen daarna ontvang je een bevestigingsmail. Betalen doe je pas in het afhaalpunt.

Reserveer je zowel in de webshop van Colruyt als van Bio-Planet? Valideer dan voor elke webshop apart je reservatie. Je ontvangt 2 bevestigingsmails.

3

Afhalen

Verse producten bewaren we in de koelkast, diepvriesproducten in de diepvriezer. Zo garanderen we dat we alles vers tot bij jou brengen. Ook jouw boodschapper doet een kwaliteitscontrole. We schikken je boodschappen met de grootste zorg in herbruikbare plooiboxen met leeggoedwaarde. Dat maakt het inladen een stuk makkelijker.

Voor onze boodschappenservice betaal je 5,50 € servicekost per reservatie. In onze webshops kan je altijd profiteren van servicekostacties waarbij we je boodschappen zonder kosten voor je klaarzetten. Ontdek hier de lopende acties in de webshops van Colruyt en Bio-Planet.

Onze afhaalpunten