Collect&Go
zoekt
nieuw talent

De medewerkers van Collect&Go zorgen er samen voor dat alle boodschappen op tijd klaar staan. Daarvoor zoeken we gemotiveerde mensen die van boodschappen doen hun vak willen maken.

De online boodschappendienst

Collect&Go is de online boodschappendienst van Colruyt Group. Je doet er je boodschappen makkelijk en snel bij Colruyt en Bio-Planet, via onze website of app. Al meer dan 15 jaar zetten we met een grote glimlach je boodschappen klaar. We zijn dan ook de grootste online boodschappendienst van België. En daar is het plezant werken! ;-)

Heel wat medewerkers dragen hun steentje bij om een vlotte service te garanderen. Je vindt ze in verschillende vakgebieden: marketing & communicatie, IT & analyse, process & information management, e-commerce en logistiek.

Daarom werken bij Collect&Go

  • Pionier in food-e-commerce Collect&Go is al 15 jaar de grootste online boodschappenservice op de Belgische markt. Meer dan ooit willen we dé referentie zijn op het vlak van online boodschappen.
  • Innovatief bedrijf De online foodmarkt is volop in beweging. Collect&Go heeft dan ook de ambitie om in die markt te blijven groeien en vernieuwen.
  • Bijscholen en bijblijven Collect&Go gelooft in het talent van zijn medewerkers. Je krijgt de ruimte om je te ontplooien en bijkomende verantwoordelijkheden op te nemen.
  • Nieuwkomer in stabiel bedrijf Collect&Go is sinds kort een afzonderlijk bedrijf. We zijn een dynamisch team dat snel beslissingen neemt en vlot handelt. En dat allemaal binnen de omkadering van een stabiel bedrijf als Colruyt Group.
  • Ondernemerschap en zelfstandigheid Je hebt een rechtstreekse impact op wat er bij Collect&Go gebeurt. We zijn een kleine organisatie en geven ruimte om te groeien, dingen uit te proberen en eruit te leren.
  • Reële doorgroeimogelijkheden Dit jonge bedrijf is nog in volle ontwikkeling. Als medewerker krijg je echt de mogelijkheid om een carrière uit te bouwen.

Collega’s aan het woord

Nico

Teamleader Logistiek

“Ik had 10 jaar ervaring in verkoop en ik wou graag doorgroeien naar een nieuwe functie. Als dienstchef kan ik mijn winkelervaring goed gebruiken. Ik krijg veel verantwoordelijkheid en leer opnieuw heel veel dingen bij.”

Vind jobs in Logistiek bij Colruyt Group

Bastiaan

Digital Product Owner

“Op basis van feedback van onze klanten voeg ik nieuwe functionaliteiten toe op zowel de site als onze app. Dat is een uitdaging, want het gaat razendsnel: er komt elke dag wel iets nieuws op onze radar. Ik werk nauw samen met marketing en sales, een dynamisch team waar je initiatief mag nemen en veel kansen krijgt om dingen te realiseren.”

Vind jobs in E-commerce bij Colruyt Group

Veerle

Business Process Engineer

“Ik bekijk samen met onze rondhalers hoe we werkmethodes kunnen verbeteren. Daarom wordt er binnen mijn team onder meer nieuwe software ontwikkeld. Deze job is heel veelzijdig – ik ben ook project manager. Ons team is trouwens vrij jong en wil nog veel groeien, net als Collect&Go :-)”

Vind jobs in Process- en information management bij Colruyt Group

Abdul

Magazijnmedewerker

“Als magazijnmedewerker ben ik ook een aanspreekpunt voor mijn collega’s in het distributiecentrum. Problemen oplossen geeft me voldoening en motiveert me om elke dag alles tot een goed einde te brengen.”

Vind jobs in Logistiek bij Colruyt Group

Dries

Functioneel Analist

“Ik zorg er mee voor dat de systemen van Collect&Go nog efficiënter en klantgerichter functioneren. Dat gebeurt achter de schermen, maar heeft een rechtstreekse impact op het werk in de gehele business unit. Collect&Go is een service waar in de coulissen veel gebeurt. De wereld van e-commerce is ook volop in beweging – dat maakt het extra spannend.”

Vind jobs in IT & analyse bij Colruyt Group

Philippe

Marketeer

"De verwachtingen van klanten zijn hoog, waar en wanneer ze ook met onze service in contact komen. Je moet dus kort op de bal spelen, en dat maakt deze job zo uitdagend."

Vind jobs in Marketing & communicatie bij Colruyt Group