Leveren jullie boodschappen aan huis?

Bij Collect&Go zoeken we continu naar nieuwe manieren om jou de beste service te bieden, en daar hoort ook het leveren van je boodschappen aan huis bij. We hebben een aantal maanden lang thuislevering getest in 5 Brusselse gemeenten: Kraainem, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Sterrebeek en Wezembeek-Oppem. Binnenkort willen we daarmee opnieuw aan de slag, hou de website en onze andere kanalen in de gaten voor meer informatie! ;-)

Daarnaast zijn we nu met verschillende projecten bezig waarbij we de focus onder andere op het leveren van je boodschappen aan huis leggen. Zo is er bijvoorbeeld aanhuislevering door burenbezorgers in regio’s Halle, Gent en Brugge waarbij buren elkaars boodschappen afhalen bij het Collect&Go-afhaalpunt in Halle en ze vervolgens afleveren aan elkaars voordeur. En daarnaast testen we momenteel ook in verschillende steden en gemeenten de Collect&Go Connect-app, via dewelke jij, in ruil voor een kleine vergoeding, je boodschappen kan laten doen en afleveren door een boodschapper uit je buurt die gaat winkelen bij een OKay- of OKay Compact-filiaal.

Volgen er nog nieuwe services, dan brengen we je daarvan zeker op de hoogte via onze verschillende kanalen!


De 5 meest gestelde vragen aan Collect&Go vind je hieronder.

Staat jouw vraag hier niet tussen? In het menu aan de linkerzijde vind je alle veelgestelde vragen terug, ingedeeld per categorie.

Heb je een vraag niet gevonden?