Betalen

Hoeveel kost de Collect&Go-service?
Voor het rondhalen, klaarzetten en afhandelen van je boodschappen rekent Collect&Go per webshop een servicekost van 5,50 euro aan, boven op de prijzen van de producten die je reserveert. Er zijn regelmatig acties waarbij de servicekost wegvalt bij aankoop van bepaalde producten.

Welke prijs betaal ik voor mijn producten?
Wij garanderen dat je altijd de prijs betaalt die op de site of app staat op het ogenblik dat je je reservatie doorstuurt. Ook bij een eventuele prijswijziging tussen het moment van doorsturen van de reservatie en het moment van afhalen.

In de Colruyt-webshop: Colruyt garandeert ook online de laagste prijzen:

Nationaal
We vergelijken onze prijzen met andere Belgische online boodschappendiensten met afhaalpunten overal in België. Indien nodig passen we ze aan in al onze afhaalpunten.

Regionaal
We vergelijken onze prijzen met andere Belgische online boodschappendiensten met regionale afhaalpunten. Indien nodig passen we ze aan in onze omliggende afhaalpunten. Daarom kan er een verschil zijn tussen de prijzen in de Colruyt-webshop en die in de fysieke Colruyt-winkel.

In de Bio-Planet webshop: de prijs in de webshop kan verschillen van die in je Bio-Planetwinkel, net zoals er verschillen kunnen optreden tussen de Bio-Planetwinkels onderling omwille van plaatselijke concurrenten.

Is het totaalbedrag in mijn bevestiging van reservatie definitief?
In je bevestigingsmail en in het overzicht van je winkelwagen vind je het geschatte totaal van je reservatie.

BELANGRIJK:

  • Je kortingen op Colruyt-producten zijn nog niet in mindering gebracht van het geschatte totaal. Je kortingen verrekenen we aan de kassa op vertoon van je Xtra-kaart of Xtra-app. Je kortingen op Bio-Planetproducten zijn al wel in mindering gebracht van het geschatte totaal. Om je te verzekeren van alle voordelen toon je gewoon je Xtra-kaart of Xtra-app wanneer je je boodschappen afhaalt.

  • Gewichtsartikelen kunnen ook invloed hebben op de prijs.

  • Ook de plooiboxen worden nog verrekend wanneer je de boodschappen afhaalt.

En wat met kortingbonnen?
Heb je bonnen die niet vermeld staan op de website? Geef ze dan af aan de medewerker bij de betaling van je boodschappen (max. 5 kortingbonnen voor hetzelfde product). Ze worden daar meteen verrekend.

Wanneer en hoe betalen?

  • Bij Collect&Go betaal je gewoon wanneer je je boodschappen komt afhalen, niet vooraf via internet.

  • Je betaalt elektronisch of mobiel.

  • Om je te verzekeren van alle voordelen toon je je Xtra-kaart of Xtra-app wanneer je je boodschappen afhaalt.

  • Betalen met je Colruyt-betaalkaart is ook mogelijk voor een Bio-Planet reservatie, net zoals voor een Colruyt reservatie.

  • Bevindt het afhaalpunt zich niet onder hetzelfde dak als de winkel, dan kan je uitsluitend elektronisch betalen.

Kan ik mobiel betalen?
Met de apps van KBC/CBC en Bancontact kan je in je afhaalpunt betalen via je smartphone. Het maakt niet uit bij welke bank je bent, je betaalt makkelijk, snel en veilig met deze toepassing.

Je scant gewoon de QR-code aan de kassa of je houdt je smartphone tegen de sensor. Bevestig je betaling met je pincode en klaar!

Het gebruik van die apps is gratis.

Voor je de eerste keer kan betalen met KBC/CBC of Bancontact, moet je wel de app installeren en instellen.


De 5 meest gestelde vragen aan Collect&Go vind je hieronder.

Staat jouw vraag hier niet tussen? In het menu aan de linkerzijde vind je alle veelgestelde vragen terug, ingedeeld per categorie.

Heb je een vraag niet gevonden?