Afhalen

Waar haal ik mijn boodschappen af?
Je haalt je boodschappen af op de dag en in het afhaalpunt die je tijdens je reservatie selecteerde. Sommige afhaalpunten zitten onder hetzelfde dak als de Colruyt-winkel, maar hebben een aparte ingang. Andere bevinden zich dan weer vooraan op de parking, of staan zelfs helemaal op zichzelf.
In alle afhaalpunten kan je je reservatie uit de Colruyt-webshop afhalen. Je Bio-Planet reservatie kan je momenteel nog niet overal afhalen.
De volledige lijst van afhaalpunten vind je hier.

Wanneer kan ik mijn boodschappen afhalen?
Elk Collect&Go-afhaalpunt heeft meerdere afhaaldagen. Je vindt ze in het overzicht van de afhaalpunten. Je kiest zelf wanneer je je reservatie afhaalt, tijdens het reserveren. Reserveren kan tot 1 werkdag voor de gekozen afhaaldag, tot middernacht.

Waarom plooiboxen?

  • In de plooiboxen kunnen we de producten makkelijk opbergen. Zo kunnen wij efficiënter werken en kan jij ze onmiddellijk meenemen.

  • De diepvries- en de verse producten worden in aparte boxen klaargezet, zodat je ze thuis snel kan opbergen in je koelkast of diepvriezer.

  • De plooiboxen zijn herbruikbaar en hebben een leeggoedwaarde. We vragen je een waarborg van 5,95 euro per plooibox. Die waarborg krijg je terug wanneer je de plooibox terugbrengt.

Kan ik mijn leeggoed afgeven bij Collect&Go?
Ja, dat kan.

Op onze website herken je de producten met leeggoedwaarde aan het recyclagesymbool naast bepaalde artikelen.

Wat zijn de staaltjes die soms bij mijn reservatie zitten?
Sommige leveranciers bezorgen ons staaltjes van nieuwe producten. Die geven we mee bij reservaties. Zo ontdek je nieuwe producten.

Kan ik mijn reservatie weigeren?
Ja. Je controleert je reservatie in het afhaalpunt en beslist dan of je de reservatie betaalt en meeneemt. Pas wanneer je betaalt aan de kassa van het afhaalpunt, heb je je reservatie officieel gekocht.


De 5 meest gestelde vragen aan Collect&Go vind je hieronder.

Staat jouw vraag hier niet tussen? In het menu aan de linkerzijde vind je alle veelgestelde vragen terug, ingedeeld per categorie.

Heb je een vraag niet gevonden?